TREATMENTS

SKIN TREATMENTSBij ZIZENTI werken we uitsluitend met producten van Dermalogica, een no-nonsense merk, met kwalitatief hoogwaardige producten, dat zich volledig richt op huidverbetering. Niet enkel werken zij huidverbeterend maar ook gebruikt Dermalogica nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline en chemische kleur- en geurstoffen. Deze zijn slecht voor de huid.

 

Wij beginnen de verzorging met een Face Mapplng Huidanalyse om uw huid zone per zone in kaart te brengen. Uw eigen huid kennen is de eerste vereiste voor een gezonde huid. Aan de hand van deze Face Mapping Huidanalyse kunnen we precies bepalen welke verzorging het meest geschikt is voor uw huid.

BROW & LASH TREATMENTS


BROW SHAPING

- wenkbrauwen worden in model gebracht d.m.v. waxen, epileren en trimmen


BROW SHAPING + TINTING

- browshaping + verver van de wenkbrauwen


BROW SHAPING + HENNA

- browshaping + verven van de wenkbrauwen met henna verf, resultaat blijft langer zichtbaar. Henna verf kleurt niet enkel de haartjes maar ook de huid waardoor de wenbrauwen voller lijken.


LASHTINT

- verven van de wimpers


LASHLIFT + TINT

- wimpers worden gelift en geverfd

- mooie, gekrulde wimpers die tot 8 weken kunnen houden

NAIL TREATMENTS


Gellak

Gellak is een beschermende uv-nagellak die wordt uitgehard onder uv-licht. Het resultaat: glanzende, sterke nagels die tot wel 2 weken perfect en onbeschadigd blijven. 

 Manicure

Knippen en vijlen van de nagels, nagelriemen zuiveren, velletjes verwijderen, polijsten van het nagelbed en sluiten af met het aanbrengen van nagelolie 

 


Spa Pedicure

Zuiverend voetbadje met scrub, knippen en vijlen van de nagels, nagelriemen zuiveren, velletjes verwijderen, polijsten van het nagelbed, verwijderen van eelt en we sluiten af met het aanbrengen van nagelolie en een hydraterende voetmassage.

 


Spa Pedicure Extra

Indien uw voetjes extra aandacht nodig hebben rekenen wij hiervoor een extra kost aan.

BODY TREATMENTS


Oriëntal Massage

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van stempels die gevuld zijn met een kruidenmengeling. Deze kruiden hebben een positieve, ontgiftende, revitaliserende en ontspannende werking op lichaam en geest. De kruidenstempels worden verwarmd en brengen een oase van verschillende geuren, ontspanning en rust.


 

Hotstone Massage

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van warme stenen. Die worden mee gebruikt in de massagetechnieken en worden op het lichaam geplaatst. De warmte van de stenen werkt tot diep in de spieren. Bij spierpijn, vermoeidheid en stress geeft deze massage ontspanning en verlichting.

 


Fusion Massage

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken. Een combinatie van kruidenstempels, hotstones en andere massagetechnieken.

 


Anti-Stress Massage

Bij deze massage wordt er gewerkt op de rug, nek en schouders. Ideaal voor mensen met rugklachten. Er wordt ook gewerkt met kruidenstempels en kruidenbalsem, deze hebben een losmakende en ontgiftende  werking op de spieren.
INTIMATE TREATMENTSDE VAJACIAL TREATMENT

Als eerste salon in Belgie biedt ZIZENTI nu ook deze verzorging aan. 

De ideale verzorging voor de intieme zone. 


Heb jij last van onzuiverheden of ingegroeide haren? Kies dan voor deze verzorging en je huid zal peachy smooth zijn. Na het reinigen en exfoliëren van de huid kan u eventueel kiezen voor een Bikini Wax of Brazilian Wax. Vervolgens gebruiken we speciaal apparatuur die de onderhuidse bacteriën doodt. Dit werkt ontstekingsremmend en voorkomt het ingroeien van de haren. Nadien wordt de huid gekalmeerd met een masker en sluiten we de behandeling af met een voedende creme.

 


Voordelen Vajacial Treatment


• voorkomt ingegroeide haren

• voorkomt onzuiverheden en bultjes

• werkt ontstekingsremmend en anti-bacterieel

• doodt de onderhuidse bacteriën

• a pretty, peachy smooth kitty
Get your kitty pretty met deze treatment! ❤
WAX TREATMENTSBij ZIZENTI werken we met 2 soorten hars, striphars en filmhars. Filmhars wordt gebruikt voor de gevoelige zones en striphars voor grotere zones. Bij elke waxtreatment krijgt u een voor -en naverzorging. Om uw waxtreatment zo goed mogelijk te laten verlopen raden wij onderstaande aan:VOOR HET WAXEN

Je haar moet ongeveer 2 tot 3 weken groeien voor je het laat waxen. Het is hierbij heel belangrijk dat je het in deze weken dus niet trimt of scheert. Je haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je behandeling te halen.


Voor een optimaal resultaat, kan je je huid voor het waxen een paar dagen licht scrubben. Hierdoor zullen alle dode huidcellen verwijderd worden en gaan de haren losser zitten, waardoor de haartjes makkelijker verwijderd kunnen worden.NA HET WAXEN

24 tot 48 uur na de behandeling:

Gedurende deze uren moet je je huid schoon houden. En warmte en wrijving vermijden. Het is zeer belangrijk om de huid proper te houden, dus geen bodylotions of deodorants gebruiken. Verder advies is: Douche niet te heet, ga niet in de sauna en wacht even met sporten en de zonnebank. Draag geen knellende kleding en raak de behandelde huid alleen aan met schone handen.