WAXING
Boek nu!


Less hair more flair  ♡


Al eeuwen lang hebben vrouwen, en tegenwoordig ook de mannen, de wens om delen van het lichaam te ontharen. Het mag dan niet zo snel als scheren zijn maar je hebt wel voor weken een gladde huid. Stap daarom eens binnen voor een waxsessie en je loopt weer buiten met een gladde, verzorgde huid. 


VOOR HET WAXEN

Je haar moet ongeveer 2 tot 3 weken groeien voor je het laat waxen. Het is hierbij heel belangrijk dat je het in deze weken dus niet trimt of scheert. Je haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je behandeling te halen.


Voor een optimaal resultaat, kan je je huid voor het waxen een paar dagen licht scrubben. Hierdoor zullen alle dode huidcellen verwijderd worden en gaan de haren losser zitten, waardoor de haartjes makkelijker verwijderd kunnen worden.


NA HET WAXEN

24 tot 48 uur na de behandeling:

Gedurende deze uren moet je je huid schoon houden. En warmte en wrijving vermijden. Het is zeer belangrijk om de huid proper te houden, dus geen bodylotions of deodorants gebruiken. Verder advies is: Douche niet te heet, ga niet in de sauna en wacht even met sporten en de zonnebank. Draag geen knellende kleding en raak de behandelde huid alleen aan met schone handen.
Make time for yourself & get spoiled today♡

 BEAUTYSALON ZIZENTI

KARDELAAN 23, EKEREN | INFO@ZIZENTI.BE | 0497 / 372 155