NAILS
Boek nu!


Love your nails  ♡


Onze handen en voeten verrichten héél veel werk en toch krijgen zij vaak de minste aandacht. Dag in, dag uit dragen onze voeten ons gewicht en brengen ze ons van A naar B. Bij elke beweging die we maken staan onze handen klaar voor datgene te grijpen dat we zo graag willen. 

 

Daarom is het tijd om de handen en voeten goed te laten verwennen. Hier bent u bij het juiste adres voor een goede hand-, voet- en nagelverzorging. 

 

So book now, sit back, enjoy your mani - pedi & you’ll be walking on sunshine!

 

Gellak - € 25

 Gellak is een beschermende uv-nagellak die wordt uitgehard onder uv-licht. Het resultaat: glanzende, sterke nagels die tot wel 2 weken perfect en onbeschadigd blijven. 

 

Manicure - € 20

Knippen en vijlen van de nagels, nagelriemen zuiveren, velletjes verwijderen, polijsten van het nagelbed, aanbrengen van nagelolie en we sluiten af met een hydraterende handmassage.

 

Spa Pedicure -  € 25

Zuiverend voetbadje, knippen en vijlen van de nagels, nagelriemen zuiveren, velletjes verwijderen, polijsten van het nagelbed, verwijderen van eelt en we sluiten af met het aanbrengen van nagelolie en een hydraterende voetmassage.

 

Detox Pedicure - € 40

Zuiverend voetbadje met een scrub, verzorgende pedicure, een ontgiftend voetmasker en we sluiten af met een nagelolie en een hydraterende voetmassage.

 

 

 

 

 

Make time for yourself & get spoiled today♡

 BEAUTYSALON ZIZENTI

KARDELAAN 23, EKEREN | INFO@ZIZENTI.BE | 0497 / 372 155