BODY
Boek nu!


Therapy for body, mind & soul  ♡


Kom bij ZIZENTI genieten van een deugddoende massage. Door het brede aanbod van verschillende massagetechnieken vindt u gegarandeerd een massage die perfect aansluit bij de noden van uw lichaam. Had u graag een relaxerende ontspanningsmassage of liever een diepere massage die werkt op gespannen spieren? Bel ons dan zeker voor een afspraak.

 

Zweedse Massage

Klassieke lichaamsmassage

 

Dieptemassage

Klassieke lichaamsmassage met extra druk

 

Oriëntal Massage

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van stempels die gevuld zijn met een kruidenmengeling. Deze kruiden hebben een positieve, ontgiftende, revitaliserende en ontspannende werking op lichaam en geest. De kruidenstempels worden verwarmd en brengen een oase van verschillende geuren, ontspanning en rust.

 

Hotstone Massage

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van warme stenen. Die worden mee gebruikt in de massagetechnieken en worden op het lichaam geplaatst. De warmte van de stenen werkt tot diep in de spieren. Bij spierpijn, vermoeidheid en stress geeft deze massage ontspanning en verlichting.

 

Chinese Massage

Deze massage is een intense massage en wordt vooral toegepast bij mensen die lichamelijke blokkades hebben. Ideaal dus voor sporters of mensen met rugproblemen of gewoon zeer gespannen spieren. Op de gespannen spieren wordt er gebruik gemaakt van kruidenstempels en kruidenbalsem, voor het extra losmaken van de spieren. Door dat er veel op de gespannen spieren wordt gewerkt is het mogelijk dat je de dag nadien wat last hebt van gespannen spieren, nadien voel je je wel veel beter. Daarom raden we ook aan om na deze massage een warm bad te nemen of een sauna voor het ontspannen van de spieren.

 

Fusion Massage

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken. Een combinatie van kruidenstempels, hotstones en andere massagetechnieken.

 

Anti-Stress Massage

Bij deze massage wordt er gewerkt op de rug, nek en schouders. Ideaal voor mensen met rugklachten. Er wordt ook gewerkt met kruidenstempels en kruidenbalsem, deze hebben een losmakende en ontgiftende  werking op de spieren.


 

 


 

 

Make time for yourself & get spoiled today♡

 BEAUTYSALON ZIZENTI

KARDELAAN 23, EKEREN | INFO@ZIZENTI.BE | 0497 / 372 155